• Mycket bra kvalitet
  • Hög service
  • Fri frakt

Inspiration till barnrummet

I

Inspiration och tips till barnkammaren

Hitta inspiration och tips till roliga och praktiska lösningar i barnkammaren.

Barn utvecklas konstant, byter åsikter och ändrar behov hela tiden. En modern barnkammare skall därför vara anpassad till varje barn, vilket våra produkter ger möjlighet till.

Är det en enkel barnsäng, en loftsäng, en våningssäng – det är helt upp till dig. Med vårt unika moduluppbyggda byggsystem är det alltid möjligt att om- eller utbygga sängen, så att barnets aktuella behov tillgodoses. Bara fantasin sätter gränser.

Det lekande och lärande barnet är i ständig rörelse – det kräver utrymme! Därför erbjuder vi samtidigt många smarta förvaringslösningar i form av hyllor och byråer, som naturligtvis alla kan kombineras med våra sängar.

Hitta mer inspiration i vår katalog

De lekfulla barnen

Barn har energi, och det älskar vi dem för. Så vad skulle vara bättre än en säng, där sömn, lek och inlärning kan kombineras? För som vi säger ”Lek ger trötta barn!”

Med en skojig och praktisk loftsäng med rutschkana får barnet sin helt egna lekhörna i rummet. Det ger rummet till barnets eget och samtidigt behöver inte allt stök och stoj ske i vardagsrummet.

Med denna lösning är det nämligen också utmärkt möjlighet för förvaring. Se bara på vårt stora urval av hyllor och byråer, som är anpassade till våra moduluppbyggda sängar. Om du önskar att göra sängen ännu mer personlig, så kolla in vårt urval av speciella sängkanter, gardiner eller sängfickor för förvaring.

Var uppmärksam på platsen när du beställer en säng med rutschkana till rummet. Den fyller upp på alla led. Men kom ihåg – med våra smarta förvarningssystem och möjlighet för skrivbord eller soffa under sängen, är det den enda möbeln du behöver i barnkammaren.

Har du frågor om din nästa barnsäng? Kontakta oss här

Sätt din egen prägel på barnkammaren

Vill du skapa en vacker och unik barnkammare så är våra smarta lösningar precis något för dig.

En snygg färg skapar en mysig stämning på rummet. Därför erbjuder vi både barnsängar, loftsängar och våningssängar i moderna och personliga färger. Låt dig inspireras av våra snygga bilder med smarta och färgrika lösningar.

Önskar du att hela sängen inte är målad? Kolla in vårt stora urval av gardiner, färgade lådor, förvaringsfickor för sängen, sängtäcken och dynor.