• Mycket bra kvalitet
  • Hög service
  • Made in Denmark 

Privat policy

P

När du handlar på Manis-h ber vi dig att uppge namn, adress, telefonnummer och e-postadress.Du har alltid rätt till insyn och du kan komma med invändningar mot en registrering i enlighet med reglerna i personuppgiftslagen. Om du har invändningar de personuppgifter vi samlat om dg kan du kontakta oss via e-mail info@manis-h.com.

Vi varken överlåter, säljer eller gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part, inklusive andra företag. Endast ifall av försäljning av själva företaget är överlåtelse av personuppgifter möjlig, men då också under gällande regler i personuppgiftslagen

Cookies
Vi samlar in information med hjälp av cookies. En cookie är en liten textfil som sparas på din dator. Det innebär att vår hemsida känner igen din dator när du använder vår hemsida flera gånger, och vi kan få tillgång till statistik över hur användare utnyttjar hemsidan. En cookie är inte ett program och medbringar inte virus.

Terms and Conditions

Klarnas betalningsalternativ
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:
 
●Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
●Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
●Betala Direkt: Betala Direkt baseras på autogiro och ditt konto debiteras först när butiken har hanterat din beställning och skickat din order. Villkoren för Betala direkt finner du här. 
● Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts. 
●[PLEASE ADJUST ABOVE IN ACCORDANCE WITH THE PAYMENT METHODS USED]
 
Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.
 
För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst.

Privacy Policy
För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.
 
Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.