I lager
Endast %1 kvar

2 säng lådor.

Lägg dessa lådor under din säng för extra förvarning. Det passar bäst med vår junior, standard och vånningssäng. Om du behöver en extra säng, så kan du lägga vår extention madrass som passar perfekt i en av de lårdorna.
 
Vår standard färg är snow white, vilket är ren och tydligt i expressionen. Om du önskar att ha ett annat färg då kan du välja bland 22 olika färger for en extra kostnad av 25%. 
 
Alla våra produkter följer det europiska krav och standarder. 
 
SKU
10700-config
Så lågt som 2 349,00 SEK
Manis-h är ett danskt företag som tillverkar branmöbler. Vårt uppdrag är att producera hållbara möbler med fokus på kvalitet, flexibilitet och funktionalitet. Alla våra möbler följer de europiska kraven och standarderna som granterar ditt barns säkerhet.
 
Våra sängar är byggda i ett unikt modulsystem som gör att du kan växa med din säng. Du kan alltid bygga upp eller ner sängen som du vill, bara genom att göra några inköp. 
 
Alla bärande delar av våra sängar är gjorda av massivt bokträ, vilket säkerställer en stabil och säker säng, medan sängsidorna är gjorda av högkvalitativ stark MDF, som har en vacker yta. Allt detta bidrar till att säkerställa långvarig hållbarhet på alla våra produkter. 
Vår färg är vattenbaserad och innehåller därför inga skadliga kemikalier. 
 
Alla våra sängar är testade och godkända för 100 kg statiskt tryck vid en diameter 30 cm. Det gör att barn och vuxna enkelt kan njuta av en mysig godnattsaga tillsammans i vår säng. 
 
Junior storlek:
2x 22x73x75 cm
 
Standard storlek:
2x 22x93x75 cm 
 
Om du behöver en extra sänf och mer rum till förvarning med stora lådor, se vår säng NANNA.