I lager
Endast %1 kvar

Borr miniloftsäng med klättervägg

Borr är en säng med mellanhöjd design som levereras med en klättervägg och en 3/4 säkerhetsräcke - där du kan välja mellan 3 olika designer.

Sängen finns i storlekarna 160 cm och 200 cm.

Snövit är vår standardfärg och den är ren och klar i uttrycket. Om du vill ha andra färger har vi 22 olika färger mot en extra avgift på 25%. Klicka på knappen och gör sängen precis som du vill ha den.

SÅ HÄR GÖR DU:

Om du vill välja andra storlekar eller tillbehör, klicka på "Designa din säng här", och du kommer att komma till vår konfigurator där du kan anpassa din säng efter dina önskemål.

Om du vill ha sängen i storlek 90 * 160 cm eller 90 * 200 cm och en av våra 22 färger, kan du helt enkelt klicka på "Lägg i kundvagnen" -knappen, och du kan göra din design.

 
 
SKU
Borr-config
Så lågt som 9 544,00 SEK

Stege: 51 cm.

Sängkombination 90*160 cm:

Madrasdimensioner 90 * 160 cm Yttre dimensioner: 121 * 215 * 104 cm (H * L * B)

Sängkombination 90*200 cm:

Madrasdimensioner 90 * 200 cm Yttre dimensioner: 121 * 255 * 104 cm (H * L * B)

Manis-h är ett danskt företag som tillverkar barnmöbler. Vårt uppdrag är att producera hållbara möbler med fokus på kvalitet, flexibilitet och funktionalitet. Alla våra möbler följer de europeiska kraven och standarderna som säkerställer ditt barns säkerhet.

Våra sängar är byggda i ett unikt modulsystem som gör att du kan växa med din säng. Du kan alltid bygga upp eller ner sängen som du önskar, bara genom att göra några få inköp.

Alla bärande delar av våra sängar är tillverkade av massivt bokträ, vilket säkerställer en stabil och säker säng, medan sängsidorna är tillverkade av högkvalitativt starkt MDF, som har en vacker yta. Allt detta hjälper till att säkerställa långvarig hållbarhet på alla våra produkter. Vår färg är vattenbaserad och innehåller därför inga skadliga kemikalier.

Alla våra sängar är testade och godkända för 100 kg statiskt tryck vid en diameter av 30 cm. Detta innebär att både barn och vuxna enkelt kan njuta av en mysig godnattsaga tillsammans i våra sängar.

Alla våra produkter följer de europeiska kraven och standarderna.