I lager
Endast %1 kvar

Grotta för barnsäng

Fast grotta i MDF för mys, nöje och lek

Förvandla sängen till ett underland med vår praktiska och roliga sänggrotta, som kan monteras på både sängsidor och sänggavel.

Du bestämmer var grottan ska monteras på sängen och hur många sidor du vill lägga till. På en 200 cm säng kan du till exempel montera tre sidor för att skapa en komplett grottupplevelse.

Skapa en mysig grotta under sängen där barnen kan leka och gömma sina leksaker. Detta gör det enkelt att hålla ordning och reda i barnrummet.

Anpassa din grotta: För att uppnå det utseende du ser på bilden behöver du köpa tre stycken av denna sänggrotta, men du kan också välja att köpa två eller bara en sida beroende på vilket utseende du vill ha. Köp en eller flera sidor beroende på dina behov och skapa den perfekta hålan för dina barn.

SKU
15040-config
Så lågt som 799,00 SEK

Mått: 77*90 cm

Manis-h är ett danskt företag som tillverkar barnmöbler. Vårt uppdrag är att producera hållbara möbler med fokus på kvalitet, flexibilitet och funktionalitet. Alla våra möbler följer de europeiska kraven och standarderna som garanterar ditt barns säkerhet.

Våra sängar är byggda i ett unikt modulsystem som gör att du kan växa med din säng. Du kan alltid bygga upp eller ner sängen som du vill, bara genom att göra några inköp. Alla bärande delar av våra sängar är gjorda av massivt bokträ, vilket säkerställer en stabil och säker säng, medan sängsidorna är gjorda av högkvalitativ, stark MDF, som har en vacker yta. Allt detta bidrar till att säkerställa den långsiktiga hållbarheten för alla våra produkter. Vår färg är vattenbaserad och innehåller därför inga skadliga kemikalier.

Alla våra sängar är testade och godkända för 100 kg statiskt tryck vid en diameter på 30 cm. Det gör att barn och vuxna enkelt kan njuta av en mysig godnattsaga tillsammans i våra sängar.