I lager
Endast %1 kvar

Frej miniloftsäng

Frej är en säng med medelhöjd och designad med en 3/4-säkerhetsräcke - där du kan välja mellan 3 olika designer. Sängen finns i storlekarna 160 cm, 190 cm och 200 cm.

Den här sängen kan köpas med olika funktioner, till exempel en rutschkana som i vår Loke-sängkombination. Sängen är en del av ett byggsystem. Det innebär att du kan förlänga och bygga om sängen efter dina behov, så att ditt barn bara behöver en säng under resten av sitt liv. Sängen kan till exempel byggas om till en våningssäng, enkelsäng och mycket mer.

Alla våra Manis-h-sängar finns i 22 olika färger, som du kan blanda och matcha efter dina egna önskemål i vår konfigurator.

SÅ HÄR GÖR DU:

Om du vill välja andra storlekar eller tillbehör, klicka på "Designa din säng här", och du kommer att komma in i vår konfigurator där du kan anpassa din säng enligt dina önskemål.

Om du vill ha sängen i storlek 90*160 cm, 90*200 cm och en av våra 22 färger, klicka bara på knappen "Lägg till i kundvagnen", och du kan göra din design.

 
 
SKU
Frej-config
Så lågt som 896,00 SEK
 

Stege: 51 cm.

Sängkombination 90*160 cm:

Madrasdimensioner 90 * 160 cm Utvändiga dimensioner: 121 * 170 * 104 cm (H * L * B)

Sängkombination 90*200 cm:

Madrasdimensioner 90 * 200 cm Utvändiga dimensioner: 121 * 210 * 104 cm (H * L * B)

Manis-h är ett danskt företag som tillverkar barnmöbler. Vårt uppdrag är att producera hållbara möbler med fokus på kvalitet, flexibilitet och funktionalitet. Alla våra möbler följer de europeiska kraven och standarderna som säkerställer ditt barns säkerhet.

Våra sängar är byggda i ett unikt modulärt system som gör att du kan växa med din säng. Du kan alltid bygga upp eller ner sängen som du önskar, bara genom att göra några få köp.

Alla stödjande delar av våra sängar är tillverkade av massivt bokträ, vilket garanterar en stabil och säker säng, medan sängsidorna är tillverkade av högkvalitativt starkt MDF, som har en vacker yta. Allt detta bidrar till långvarig hållbarhet för alla våra produkter. Vår färg är vattenbaserad och innehåller därför inga skadliga kemikalier.

Alla våra sängar är testade och godkända för 100 kg statiskt tryck med en diameter på 30 cm. Detta innebär att både barn och vuxna kan njuta av en mysig godnattsaga tillsammans i våra sängar.

Alla våra produkter följer de europeiska kraven och standarderna.