I lager
Endast %1 kvar

Glen kombi våningssäng för barn

Drömmer du om att ha en våningssäng, men du verkar inte få plats med den i rummet?

Glen är gjord för dig som vill ha en våningssäng, men behöver kombinera sängen på ett annat sätt än den vanliga för att få den att passa in i rummet. Här på Manis-h kallar vi det "Space Optimization". Det ger dig möjligheten att använda rummet under en sluttande vägg. Oavsett vad du behöver kan vara, ger sängen ett annat utseende i rummet jämfört med en vanlig våningssäng.

Sängen och våra säkerhetsräcken kan göras i 22 olika färger. Det ger sängen en cool och modern touch för barnrummet.

SÅ HÄR GÖR DU:

Om du vill välja andra storlekar eller med tillbehör klickar du på "Designa din säng här" så kommer du in i vår konfigurator där du kan anpassa din säng efter dina önskemål.

Om du vill ha sängen i storleken 90*160 cm 90*200 cm och en av våra 22 färger kan du helt enkelt klicka på knappen "Lägg i kundvagn" så kan du göra din design.

SKU
Glen-config
Så lågt som 13 692,00 SEK

Sängkombination 90*160 cm:

Madrassmått 90 * 160 cm
Yttermått: 155 * 210 * 320 cm/170 * 104 * 170 cm

Sängkombination 90*200 cm:

Madrassmått 90 * 200 cm
Yttermått: 155 * 250 * 360 cm/210 *104*210 cm

Manis-h är ett danskt företag som tillverkar barnmöbler. Vårt uppdrag är att producera hållbara möbler med fokus på kvalitet, flexibilitet och funktionalitet. Alla våra möbler följer de europeiska kraven och standarderna som garanterar ditt barns säkerhet.

Våra sängar är byggda i ett unikt modulsystem som gör att du kan växa med din säng. Du kan alltid bygga upp eller ner sängen som du vill, bara genom att göra några inköp.

Alla bärande delar av våra sängar är gjorda av massivt bokträ, vilket säkerställer en stabil och säker säng, medan sängsidorna är gjorda av högkvalitativ stark MDF, som har en vacker yta. Allt detta bidrar till att säkerställa långvarig hållbarhet på alla våra produkter.
Vår färg är vattenbaserad och innehåller därför inga skadliga kemikalier.

Alla våra sängar är testade och godkända för 100 kg statiskt tryck vid en diameter på 30 cm. Det gör att barn och vuxna enkelt kan njuta av en mysig godnattsaga tillsammans i våra sängar.

Alla våra produkter följer de europeiska kraven och standarderna.