Barnmöbler i hög kvalitet

1. Klass kvalitet Om säkerheten skall vara i topp skall naturligtvis även kvaliteten vara det. Sängarna är tillverkade i massivt trä med en slät yta kombinerat med sängkanter och gavlar i stark och fast MDF. Målfärgen är vattenbaserad och innehåller således inte några starka eller farliga kemikalier, som kunde vara skadliga för barn. Ytorna testas och godkänns, liksom resten av sängen, enligt de högsta europeiska standarderna.
5 års komplementsgaranti Vi erbjuder 5 års komplementsgaranti för sängsystemens delar (standard delar). Det vill säga, du kan köpa till delar för att bygga om och komplementera din dagsbädd, halvhöga säng, våningssäng eller loftbädd i minst 5 år efter dit första köp.
10 års produktgaranti Vi erbjuder 10 års produktgaranti för tillverkningsfel. Det är din garanti för att varan lever upp till våra kvalitetskrav. Dagligt bruk och slitage omfattas dock inte av reklamationsrätten.
Erfarenhet förtroende och närhet Hos Manis-h bjuder vi på personlig och erfaren rådgivning som smittar över till produktionen. Vi har utvecklat och producerat barnmöbler sedan 1972, vilket har gett oss en stark och bred kännedom av produkterna, dess behov och krav. Vi bryr oss om varje grej från början till slut. Kort sagt: möjligheterna är många, flexibiliteten nästan oändlig produktkännedomen är stor.
Tillverkad i Danmark Våra produkter utvecklas, designas och produceras i Danmark- största delen i vår egen fabrik, där varje steg i produktionen följs noggrant. Utvecklingen sker i tätt samarbete med experter och barn. Produkterna blir regelbundet testade i dagligt bruk, för att få den rätta uppfattningen om hållbarhet, och inte minst för att också höra barnens viktiga åsikt.
Säkerhetstest Sängarna är utvecklade, testade och godkända enligt de strängaste europeiska standarder. Eftersom lek är en stor del av barnens vardag, är det viktigt att produketerna håller i dagligt bruk, och tål lek och slit. Sängarna testas och godkänns hos TÜV i Tyskland och FCBA i Frankrike.