• Choose between 21 nice colors            
  •      
  • Made in Denmark

MER ÄN BARA ETT SKRIVBORD...

Skriveborde

Glöm inte skrivbordet

Vi fokuserar ofta på att köpa den helt rätta sängen till vårt barn – och det är också riktigt viktigt! Men kommer vi egentligen ihåg de andra möblerna på barnkammaren?
Ju äldre barnet blir, desto fler timmar kommer det att tillbringa i sitt rum. Och kanske ändrar barnets behov sig från lek till fördjupning i kreativt uttryck och läxläsning. Tänk därför på att inte bara sängen, men också skrivbordet passar till barnet. Välj ett skrivbord med möjlighet för förvaring, så grejerna på en och samma gång kan packas bort och samtidigt vara nära till hands.
Se till att tillverkaren av skrivbordet har fokus på och kunskap om barnets ergonomi, och att bordet är stabilt och av hög kvalitet. Överväg eventuellt också att välja ett skrivbord, som kan inställas i höjden, så det följer barnet (eller även den vuxna) i många år.

Skrivbord trots av utrymmesbrist

Är utrymmet i barnkammaren trångt, är det i många fall skrivbordet, som utelämnas– för att säng och klädskåp skall det ju finnas plats åt. I dag erbjuds det dock många smarta lösningar, t.ex. i form av utdragbara skrivbord eller skrivbordsplattor, som kan monteras under loftsängar. Så om du ändå väljer en smart loftsäng, bör du inte utelämna skrivbordet– skapa istället ett litet privat hemkontor till ditt barn. Tänk också på att välja ett skrivbord, som antingen innehåller förvaringsmöjlighet eller ett var du har möjlighet att montera antingen byrå, lådor eller hyllor – igen ett optimalt utnyttjande av en barnkammare.