• Choose between 21 nice colors            
  •      
  • Made in Denmark

Vagga och babysäng? 

Vugge og babysenge

 

När familien utvidgas med en baby är det en stor omvälvning – lyckligtvis en vacker och fantastisk en. Men med den lilla nya följer också behovet för babymöbler, babysäng och skötbord- eller byrån. Och även om tiden går fort, skall din lilla guldklimp ha det bästa redan från första början. Du skall därför aldrig göra på kompromiss möbler, du väljer till din baby.

En trygg start i vaggan

I början har babyn behov för närhet, trygghet och komfort. Välj därför t.ex. en vagga, som samtidigt kan användas vid sedan av din egen säng. På detta sätt säkrar du både en trygg och säker sömn för babyn och dig själv. Välj eventuellt en vagga, som sedan kan byggas om, så glädjen av din nya möbel varar längre. Se alltid till att kolla, att vaggan uppfylder de stränga krav, som det är till babymöbler och kom ihåg, att pris och kvalitet hänger samman. Välj en producent som fokuserar på säkerhet och kvalitet, så både du och babyn får en lugn sömn.

Från vagga till babysäng

När vaggan blir för trång, är det tid att babyn flyttar till babysängen. Igen är det ytterst viktigt, att du ser till att producenten av sängen, du köper har styr på de stränga krav som finns till babymöbler. Se till att avstånden mellan spjälarna uppfyller kraven och at den målfärg, som använts på ingen sätt kan vara hälsoskadlig för dit barn. Samtidigt kan det vara idealt at välja en säng, där spjälarna är integrerade och avrundade, så din sömn inte blir störd av bekymmer om babyn kan riva en spjäle lös eller slå sig på de skarpa kanterna.

Gör blöjbytet till en lek

Gör blöjbytet till en lek. En baby är söt och inget annat än fantastisk. Likaväl är det ingen hemlighet, att man tillbringar mycket tid vid skötbordet. Det viktigaste, när du ordnar ditt skötbordsmråde, är därför, helt enkelt att de fungerar. Tänk därför på att välja en praktisk skötbordsbyrå med möjlighet för förvaring eller välj endast en skötbordsplatta, som du kan placera på en byrå och senare avlägsna. Se igen till att skötbordsbyrån är i ordentlig kvalitet, så du säkrad ett säkert och stabilt blöjbyte för din baby.