I lager
Endast %1 kvar

Vale Family kombinerad våningssäng

Family Combi Våningssäng Vale

Vår kombivåningssäng har plats för alla.

Den övre sängen är 90 cm bred och den nedre är 140 cm bred. Det finns utrymme för föräldrar att sova gott i den nedre sängen samtidigt som ditt barn känner sig trygg på toppen hela natten.

Denna våningssäng är också en perfekt lösning för dig som har ett fritidshus, där det behövs så många sovplatser som möjligt.

Du kan lägga till underbäddslådor för att få extra förvaringsutrymme.
Vår Vale sängkombination kan senare byggas in i två separata sängar utan extra inköp.

SÅ HÄR GÖR DU:

Om du vill välja andra storlekar eller med tillbehör klickar du på "Designa din säng här" så kommer du in i vår konfigurator där du kan anpassa din säng efter dina önskemål.

Om du vill ha sängen i storleken 90*160 cm 90*200 cm och en av våra 22 färger kan du helt enkelt klicka på knappen "Lägg i kundvagn" så kan du göra din design.

 

SKU
Vale-config
Så lågt som 13 242,00 SEK

Sängkombination 90*200 cm:

Madrassmått:
90*200 och 140*200 cm

Yttre mått:
H*L*B = 193*210*172 cm

Material:
MDF och bok

Rengöring:
Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa

Manis-h är ett danskt företag som tillverkar barnmöbler. Vårt uppdrag är att producera hållbara möbler med fokus på kvalitet, flexibilitet och funktionalitet. Alla våra möbler följer de europeiska kraven och standarderna som garanterar ditt barns säkerhet.

Våra sängar är byggda i ett unikt modulsystem som gör att du kan växa med din säng. Du kan alltid bygga upp eller ner sängen som du vill, bara genom att göra några inköp.

Alla bärande delar av våra sängar är gjorda av massivt bokträ, vilket säkerställer en stabil och säker säng, medan sängsidorna är gjorda av högkvalitativ stark MDF, som har en vacker yta. Allt detta bidrar till att säkerställa långvarig hållbarhet på alla våra produkter.
Vår färg är vattenbaserad och innehåller därför inga skadliga kemikalier.

Alla våra sängar är testade och godkända för 100 kg statiskt tryck vid en diameter på 30 cm. Det gör att barn och vuxna enkelt kan njuta av en mysig godnattsaga tillsammans i våra sängar.

Alla våra produkter följer de europeiska kraven och standarderna.