• Choose between 21 nice colors            
  •      
  • Made in Denmark

VILKEN BARNSÄNG SKALL JAG VÄLJA?  

Hvilken seng skal jeg vælge?

KÖP EN BARNSÄNG MED FRAMTIDSMÖJLIGHTER

Barn är i konstant utveckling, och därför ändras dess behov konstant. Se därför tilll att tänka långsiktigt, när du väljer möbler, men barnsäng tilll barnrummet. Du kan med fördel välja säng och möbler, som löpande kan ombyggas – T.ex. från låg barnsäng till miniloftsäng, vidare till loftsäng, kanske t.o.m våningssäng–och hela tidenkan vända tillbaka, om detta behov uppstår. Undersök alltid, hur många möjligheter en enstaka möbel ger dig och ditt barn på det långa lupppet.

Klicka här och se alla våra barnsängar, och hur du tryggt kan välja mellan alla våra snygga barnsängar, då alla är testade och godkända och du har med våra unika moduluppbyggda system hela tiden möjligheten att ut- eller ombygga din säng i förhållande till barnets behov.

EN BARNSÄNG KAN OCKSÅ VARA PRAKTISK

Barnsängen behöver inte bara vara en säng, som bara tar en massa golvplats, från ett redan färdigt allt för litet rum. Många sängar i dag erbjudet också bra förvaringslösningar i form av lådor, byrån eller smarta sänghyllor, som passar till barnsängen.

I takt med att barnet växer, kommer det också mera leksaker, kanske skall det också finnas plats till ett skrivbord eller ett skåp. Det kan därför vara en praktisk lösning att bygga upp, i stället för ut. Därför kan man med fördel välja en miniloftsäng, var platsen under kan användas till förvaring, men också som en mysig grotta, hur golvplatsen under sängen därför också kan användas till lek.

STRÄNGA REGLER FÖR BARNSÄNGAR ÖVER 1 M

Kommer du till den punkten, att barnet vill ha en miniloft eller loftsäng, vilket man ju väl kan förstå, då det är en riktigt bra säng, men också lite kul, för man kan sova högt och samtidigt har möjligheten för att bygga en kul grotta under sängen.

Men, kom ihåg när du kollar på högre säng, att alltid säkra dig, att de är testade, och särskilt också godkända. För en säng i höjden ökar också risken för olyckor, vilket alla godkända sängar har tagiti beaktande, så risken är i varje fall så liten, att man inte behöver bekymmra sig. Så snart ligghöjden kommer över 1 meter, skall man nämligen vara uppmärksam på kvalitet/material, avstånd, men också att ingenting sticker ut, som kan betyda att olika ting kan fastna.

Allt detta är som skrivet och alla godkända sängar har blivit testade för, så du tryggt kan välja den säng, du menar att är perfekt till dina och ditt barns behov.

Vi hoppas detta korta blogginlägg, har gjort dig lite klokare på jakten efter den helt rätta barnsängen :)