• Choose between 21 nice colors            
  •      
  • Made in Denmark

Vilken tid kan barnet sova i en loftsäng?

Halvhøje og højsenge

 

En miniloftsäng, också kallad leksängen

En miniloftsäng kan för många vara den helt perfekta lösningen, då man med den har så många möjligheter och kan täcka flera behov – både för barn och vuxna. Till barnet har man möjligheten för att göra en mysig grotta med smart avdämpat ljus under sängen för at skapa den helt rätta stämningen. Utöver detta kan man också få en rutschkana eller klättervägg på, och när barnet växer, är det också möjligt med ett utdragbart skrivbord.

Nu trodde du säkert, vi hade glömt dig… Men bara lugn – en miniloftsäng är inte bara en leksäng, men också en väldigt smart lösning, om utrymmet är trångt, och du önskar extra plats till förvaring. Det kan därför vara smart att bygga ”upp” i stället för ”ut”. Det finns i dag otroligt många lösningar med miniloftsängar i 1000 olika designs, men något många har gemensamt är, att de har byrån och skåp, som passar till.

Men kom ihåg, så snart en säng kommer over 1 meter, alltså en miniloftsäng är det stränga regler i förhållande till kvalitet, avstånd, men särskilt att ingenting "sticker ut" från sängen. Se därför till alltid att de sängar du kollar på är testade och godkända, vilket också är något vi bryr oss mycket om därför är alla våra miniloftsängar också testade och godkända med en score på 100 %. Du kan därför trygggt handla hos oss och hitta din miniloftsäng här.

Vi rekommenderar miniloftsängen till barn från 4-5 år - Ett bra tips, om barnet i början inte känner sig tryggg med att sova i höjden, kan man i
början lägga madrassen under och laga en mysig grotta, så barnet i lugn och ro blir trygg och van med sängen och efter en kort tid kommer att älska att sova uppe i den.

Loftsängen – När utrymmet är trångt eller barnet vill sova högt

Innan vi överhuvudtaget kommer i gång här, måste vi säga, att när man köper en loftsäng, skall man alltid vara uppmärksam på kvaliteten och inte prisen. Du skall alltid säkra dig, att sängen är testad och godkänd, så du är tryggad en säker bas till dit barn.

När det kan kryssas av, kan du tryggt gå på utkik efter den perfekta loftsängen, för liksom miniloftsängen är loftsängen också en otroligt smart lösning, då du här också har bra förvaringsmöjligheter i form av skåp eller hylla under sängen. Du kan samtidigt ha plats till skrivbordsplatta eller bord, så barnet får sin helt personliga kontorhörna på barnrummet - En lösning alla blir glada för.

Alla våra loftsänsängar är självklart också testade och godkända och du kan därför också tryggt gå på utkik på våra sida. Du kan hitta våra loftsäng här.

Vi rekommenderar inte loftsängen till barn under 6 år.